Lotto Soudal-pion gehavend, Wellens dan weer opgelucht

Bart Ver Elst
Bart Ver Elst
| 0 reacties
Lotto Soudal-pion gehavend, Wellens dan weer opgelucht

Volg Wielerkrant nu via WhatsApp!

De spekgladde en kletsnatte wegen in Düsseldorf hebben meteen heel wat slachtoffers opgeleverd. Ook bij Lotto Soudal was er met Tony Gallopin een slachtoffer, al leek de schade al bij al nog mee te vallen voor de Fransman. Tim Wellens was dan weer blij dat hij niet ten val is gekomen.

Gallopin kwam ten val in de tijdrit en zal vandaag proberen te starten met een ingetapete enkel. In principe kan Lotto Soudal dus opnieuw met 9 renners starten. Tim Wellens was dan weer opgelucht. "Ik ben blij dat de kop er eindelijk af is. We kwamen dinsdag aan in Düsseldorf en vandaag mochten we eindelijk koersen."

'Veilig aankomen'

"Met het regenweer was het vooral een kwestie van veilig aankomen, maar ik zette toch een mooie tijd neer. Ik ben tevreden over het gevoel dat ik had in de benen", vervolgt de Limburger bij zijn team. "Ondanks het weer stond er toch veel volk langs de kant en dat zorgde voor een leuke sfeer."

Zondag wordt alles op André Greipel gezet. "Morgen (zondag) rijden we naar België en dat is een fijn gevoel. Met André Greipel willen we de etappe proberen winnen. Die taak brengt gezonde stress met zich mee, maar we zijn vooral allemaal heel gemotiveerd om de opdracht tot een goed einde te brengen", besluit Wellens.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties