Ondanks ritzege van Kittel blijft Lefevere in het ongewisse: "Ik kan er nog steeds niet op antwoorden"

Redactie
| 14 reacties
Ondanks ritzege van Kittel blijft Lefevere in het ongewisse: "Ik kan er nog steeds niet op antwoorden"

Volg Wielerkrant nu via WhatsApp!

De kop is er af voor Quick-Step Floors. Marcel Kittel bezweek in Luik niet onder de druk en veegde in de eerste sprintkans de nul van de tabellen voor de Belgische ploeg. Patrick Lefevere was blij met de ritzege, maar over de toekomst van zijn ploeg kon hij weinig kwijt.

Patrick Lefevere zat toch ook even met de gele trui in zijn hoofd. "Maar Geraint Thomas stak er gisteren echt ver bovenuit", bekent Lefevere. "De gele droom was weg, of voor Marcel althans. Maar deze ritzege maakt veel goed. Ik was wat ongerust, want het verliep chaotisch. Lotto-Soudal kwam impressionant naar voren, maar werd toch weggereden."

Ondertussen is er nog steeds geen duidelijkheid over de toekomst van de ploeg. Nochtans had Lefevere voor zichzelf een deadline tot 30 juni gesteld. "Ik kan er jammer genoeg vandaag niet op antwoorden", aldus de ploegmanager bij Sporza. "Ik had mezelf met 30 juni een deadline gesteld. Maar ik heb mezelf ook formateur genoemd en die doet er soms langer over dan hij wil."

"Als er tijdens de Tour geen nieuws komt, dan ziet het er niet goed uit"

"Of ik een nieuwe deadline stel? Neen, ik geef er geen meer. Maar als er tijdens de Tour geen nieuws komt, dan ziet het er niet goed uit. Er wil alleszins niemand vertrekken. Ik heb de indruk dat er momenteel niet te veel geld op de markt is", besluit Lefevere.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties