Wanty-renner in de wolken met podium in Tour: "Ik ga mij blijven smijten"

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 2 reacties
Wanty-renner in de wolken met podium in Tour: "Ik ga mij blijven smijten"
Foto: © photonews

Voor Wanty-Groupe Gobert was het gisteren na enkele mooie aanvalspogingen dan eindelijk prijs. Met de derde plaats van Guillaume Martin in de rit, zijn ze enorm tevreden.

Hij sprong weg uit de groep van de favorieten, maar kon uiteindelijk net voor die groep derde worden. De 24-jarige Fransman was uiteraard tevreden. "Ik hoopte dat ik een voorsprong kon bijeenrijden en zo enkele plaatsen kon winnen in het algemene klassement, maar ik ben ruimschoots tevreden met deze 3de plek."

In de lastige rit van vandaag kan hem dat misschien zuur opbreken. " Hilaire Van der Schueren wil liever dat we onze krachten sparen en onze plaats verdedigen, terwijl ik graag in het offensief ga. Hij zei steeds: “Volgen, volgen, volgen” met zijn ervaringen over drie weken wedstrijd. Morgen zou ik wel eens de prijs kunnen betalen van de inspanningen. Maar wat binnen is, is binnen!”

"Ik ben nieuw in de Tour, maar ik wil me volop blijven smijten", gaf hij nog mee. Martin kwam dankzij zijn goeie prestatie ook de top-twintig binnen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties