Boonen ziet het zitten met gele Aru: "Ik verwacht méér actie"

Redactie
| 4 reacties
Boonen ziet het zitten met gele Aru: "Ik verwacht méér actie"
Foto: © photonews

Fabio Aru en Romain Bardet braken een saaie Tour helemaal open. Hun eindschot op Peyragudes zorgde ervoor dat een zeker Chris Froome moest kraken.

Tom Boonen zat er alvast op te wachten. Hij liet zich eerder al uit over een 'saaie Tour'. "Leuk dat er wat wisseling aan de top is. Ik heb mezelf nooit vragen gesteld dat Froome niet menselijk was. Ik vroeg me wel af of Froome dit jaar de beste is of niet. De verschillen zijn nog heel speelbaar", aldus Boonen in Het Laatste Nieuws.

De tegenstanders kunnen de handen in mekaar slaan

-Tom Boonen

"Sky heeft nog altijd een sterke ploeg, maar de andere ploegen ruiken nu wel dat Sky en Froome te kloppen zijn. Zij kunnen de handen in mekaar slaan. Als iemand echt untouchable is, demotiveert dat, rijdt de rest om plek twee, drie of vier vast te houden."

Nu zal er wat meer animo zijn. "Nu zullen Bardet, Aru, Uran - en ik geloof ook nog in een podiumplek voor Martin - all the way gaan voor een buitenkans: ofwel winnen we of verliezen we het hier. Tot nu keken ze de kat uit de boom, maar als een van die mannen nu van ver durft te openen en ze Sky kunnen isoleren, ben ik benieuwd of er grote verschillen zullen zijn. Ik verwacht extra actie in de komende dagen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties