Ritwinnaar Matthews reageert na fenomenaal huzarenstukje van Team Sunweb

Bart Ver Elst
Bart Ver Elst
| 0 reacties
Ritwinnaar Matthews reageert na fenomenaal huzarenstukje van Team Sunweb

Volg Wielerkrant nu via WhatsApp!

Als er één ploeg was die dinsdag de overwinning verdiende, dan was het Team Sunweb wel. De ploeg van Michael Matthews trok vol door nadat Marcel Kittel gelost werd en de Australiër kon het uiteindelijk ook afmaken.

Sunweb trok de gashendel helemaal open nadat groene trui Kittel al vroeg moest lossen. Matthews maakte het glansrijk af in de sprint van een uitgedunde groep. "De tweede is altijd de moeilijkste om te winnen", zei een dolgelukkige Matthews voor de camera.

"Mijn tweede ritzege in drie dagen, dat is ongelofelijk. Ik denk dat ik het pas morgenroeg zal beseffen", vervolgt de Australiër. 'Bling' probeerde nochtans ook mee te gaan in de ontsnapping van de dag. "Ik wilde mee in de ontsnapping, maar dat liet Quick-Step Floors niet toe."

"We hebben toch mooi 50 punten verdiend vandaag"

"Toen ik hoorde dat Kittel gelost was, voerden we de druk op en draaiden we de gashendel open. Zo werden mijn kansen groter in de sprint. Een goede zaak voor het groen? Ik heb de tussenspurt en de rit gewonnen. We hebben toch mooi 50 punten verdiend vandaag", aldus Matthews.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties