Lefevere duidelijk: "Shit happens"

Redactie
| 15 reacties
Lefevere duidelijk: "Shit happens"
Foto: © photonews

Quick-Step Floors was in de etappe van dinsdag toch de verliezer van de dag. De ploeg van Patrick Lefevere zag Michael Matthews een uitstekende zaak doen voor de groene trui en Dan Martin kostbare tijd verliezen in de strijd voor het podium.

De ploegmanager zelf liet ondanks de tegenslagen de moed niet zakken. "Shit happens", aldus Lefevere bij Sporza. "Vandaag was het onze beurt. Maar als ik me niet vergis, hebben we nog altijd vijf ritten gewonnen en andere mensen niet."

"We hebben nog altijd groen en gaan dat verdedigen tot op het bot. De komende dagen zal het moeilijk worden, maar Parijs is beslissend. Ik heb gehoord dat Vermote en Sabatini gevallen zijn in de afdaling. Dat breekt natuurlijk het tempo. Sunweb vindt bondgenoten, dat is ook normaal. Maar we gaan niet in paniek raken, want paniek is een slechte raadgever."

"Er zijn ergere dingen dan 50 seconden en wat punten verliezen"

Lefevere blijft alles dus positief bekijken. "Er zijn ergere dingen dan 50 seconden en wat punten verliezen. Ik hoop dat iedereen gezond is, want we hebben een aantal zieken in de ploeg. Kittel is er weer wat door. Martin? Die was niet ziek", besluit Lefevere.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties