Renner van Quick-Step Floors is een taaie en reed de Tour uit... met twee gebroken ruggenwervels

Bart Ver Elst
Bart Ver Elst
| 0 reacties
Renner van Quick-Step Floors is een taaie en reed de Tour uit... met twee gebroken ruggenwervels
Foto: © photonews

Volg Wielerkrant nu via WhatsApp!

Quick-Step Floors zal het in de Clasica San Sebastian zonder een belangrijke renner moeten stellen. Na onderzoeken in het ziekenhuis kwam aan het licht dat klassementsrenner Daniel Martin de Ronde van Frankrijk met twee gebroken ruggenwervels heeft uitgereden.

Dan Martin zal door zijn blessure drie weken aan de kant staan. "Tijdens de Tour had ik geen problemen om te koersen, maar toen ik niet op de fiets zat, voelde ik me niet erg comfortabel", legt de Ierse renner uit. "Daarom heb ik de scan gedaan en kwam het nieuws aan het licht."

Geen Clasica San Sebastian dus voor de 30-jarige Martin. "Het is heel spijtig dat ik niet kan deelnemen in San Sebastian, want de goede benen zijn er en het is een wedstrijd die ik erg graag rijd. Nu is het beter om een rustpauze te nemen zodat mijn blessure kan helen, voor ik aan mijn nieuwe doelen denk."

"Nu is het beter om een rustpauze te nemen zodat mijn blessure kan helen"

"Er is ook niets anders dat ik kan doen. Gewoon rusten en opbouwen voor het laatste deel van het seizoen", besluit de renner van Patrick Lefevere. Martin eindigde in de Tour toch nog als zesde in de strijd om de gele trui.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties