OFFICIEEL: Na Bob Jungels verlengt ook andere goudhaantje van Patrick Lefevere zijn contract

Bart Ver Elst
Bart Ver Elst
| 0 reacties
OFFICIEEL: Na Bob Jungels verlengt ook andere goudhaantje van Patrick Lefevere zijn contract

Volg Wielerkrant nu via WhatsApp!

Twee dagen na de contractverlenging van de Luxemburger Bob Jungels was er nog uitstekend nieuws bij Quick-Step Floors. Ook de jonge Fransman Julian Alaphilippe tekende bij en blijft nog twee seizoenen langer voor Patrick Lefevere fietsen.

Julian Alaphilippe etaleerde de afgelopen seizoenen al vaker zijn talent in de Ardennenklassiekers, maar de 25-jarige Fransman moest dit seizoen verstek geven voor zijn geliefkoosde koersen door een knieblessure. Alaphilippe pakte wel de groene trui en de witte trui in Parijs-Nice en werd bovendien derde in Milaan-Sanremo.

"Ik voel me hier thuis en dit is mijn tweede familie"



​Maar ondanks het feit dat hij enkele maanden aan de kant stond, is het vertrouwen groot in Alaphilippe. De Fransman tekende bij tot eind 2019. "Het was altijd mijn doel om hier te blijven", zegt Alaphilippe. "Ik voel me hier thuis en dit is mijn tweede familie. Deze contractverlenging motiveert me nog meer om in de toekomst mooie resultaten te halen."

"We contracteerden Julian drie en een half jaar geleden omdat we heel wat toekomst in hem zagen", legt Patrick Lefevere uit. "Julian is enorm gegroeid en we zijn ervan overtuigd dat hij zijn volledige potentieel nog niet bereikt heeft en nog heel veel kan winnen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties