OFFICIEEL: Philippe Gilbert tekent bij en droomt van deze twee koersen in het bijzonder

Bart Ver Elst
Bart Ver Elst
| 0 reacties
OFFICIEEL: Philippe Gilbert tekent bij en droomt van deze twee koersen in het bijzonder
Foto: © photonews

Volg Wielerkrant nu via WhatsApp!

Het hing al een tijdje in de lucht, maar Philippe Gilbert heeft zijn contract bij Quick-Step Floors verlengd. De winnaar van de Ronde van Vlaanderen en de Amstel Gold Race van dit jaar tekende voor twee seizoenen bij.

"Het was mijn droom om mijn contract te verlengen en ik wist dat dat mogelijk was na winst in de Ronde en de Amstel", zegt een tevreden Gilbert. "Ik ben heel gelukkig dat ik hier nog twee extra seizoenen kan blijven. Ik ben er zeker van dat ik nog enkele grote koersen kan winnen en dat ik nog kansen zal krijgen."

"Het zou een droom zijn om koersen zoals Parijs-Roubaix en Milaan-Sanremo met deze ploeg te winnen"

Gilbert droomt zeker van twee Monumenten die nog niet op zijn palmares staan. "Het zou een droom zijn om koersen zoals Parijs-Roubaix en Milaan-Sanremo met deze ploeg te winnen. Dat is ook één van de redenen waarom ik bijgetekend heb, om op te bouwen en zo mijn kansen te vergroten."

Ook teammanager Patrick Lefevere is in de wolken. "We kenden zijn kwaliteiten toen hij naar hier kwam en die heeft hij al verschillende keren laten zien", aldus Lefevere. "Deze contractverlenging is dus zeker geen verrassing. Hij is een belangrijke en slimme renner die resultaten neerzet, maar hij is ook iemand waar de jonge renners naar opkijken."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties