Wielrennen

Vuelta 2017: Ploeg van Peter Sagan maakt selectie bekend, Sunweb mikt vol op bolletjestrui in de Tour

Vuelta 2017: Ploeg van Peter Sagan maakt selectie bekend, Sunweb mikt vol op bolletjestrui in de Tour

Ook BORA-hansgrohe en Team Sunweb hebben hun selecties voor de komende Ronde van Spanje klaar. Sunweb heeft met Warren Barguil en Wilco Kelderman twee kopmannen, terwijl de ploeg van Peter Sagan voor Rafal Majka gaat.

Nee, Peter Sagan is er ondanks zijn uitsluiting in de Ronde van Frankrijk niet bij in de Vuelta. Zijn ploeg mikt vol op Rafal Majka, die als kopman wordt uitgespeeld in de Ronde van Spanje. Hij krijgt onder meer de steun van Buchmann, Konrad en Poljanski.

Bij Team Sunweb is Warren Barguil één van de namen om naar uit te kijken. De Fransman was in de afgelopen Tour goed voor dubbele ritwinst en de bolletjestrui. Verder zijn er vijf Grote Ronde-debutanten bij de ploeg, waaronder het jonge Nederlandse talent Sam Oomen. Hij moet die andere kopman Wilco Kelderman bijstaan.

De selectie van Team Sunweb: Søren Kragh Andersen, Warren Barguil, Johannes Fröhlinger, Chad Haga, Chris Hamilton, Lennard Hofstede, Lennard Kämna, Wilco Kelderman en Sam Oomen

De selectie van BORA-hansgrohe: Cesare Benedetti, Emanuel Buchmann,, Michael Kolar, Patrick Konrad, Rafal Majka, Christoph Pfingsten, Pawel Poljanski, Andreas Schillinger en Michael Schwarzmann

Rafal Majka met Peter Sagan

Reacties 0 reacties

Tags : Vuelta

Gerelateerd nieuws

Er zijn nog geen reacties geplaatst.