Géén Belgen, maar BMC levert wel een ijzersterke selectie af in de Ronde van Spanje

Bart Ver Elst
Bart Ver Elst
| 0 reacties
Géén Belgen, maar BMC levert wel een ijzersterke selectie af in de Ronde van Spanje

Volg Wielerkrant nu via WhatsApp!

Ook BMC heeft de negen renners voor de Ronde van Spanje op papier. De Amerikaanse ploeg trekt zonder Belgen naar de ploegentijdrit in het Franse Nîmes, maar heeft wel verschillende troeven om uit te spelen.

"We hebben met Tejay Van Garderen, Nicolas Roche en Samuel Sanchez drie renners die kunnen meedoen voor het algemene klassement", opent ploegleider Yven Ledanois. "We zullen dag per dag bekijken hoe het loopt. Met Damiano Caruso, Alessandro De Marchi en Rohan Dennis kunnen we dan weer op etappes mikken."

"Daniel Oss en Francisco Ventoso zullen onze leiders moeten beschermen. Kilian Frankiny maakt dan weer zijn debuut in een Grote Ronde", aldus Ledanois. BMC zal er vanaf de eerste dag meteen moeten staan. "De ploegentijdrit is - zoals altijd voor BMC - een groot doel voor ons", zegt de ploegleider nog.

De selectie van BMC voor de Vuelta: Tejay van Garderen, Nicolas Roche, Samuel Sánchez, Damiano Caruso, Alessandro De Marchi, Rohan Dennis, Daniel Oss, Francisco Ventoso en Kilian Frankiny

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties