OFFICIEEL: Patrick Lefevere legt opnieuw een belangrijke pion voor het voorjaar langer vast

Bart Ver Elst
Bart Ver Elst
| 0 reacties
OFFICIEEL: Patrick Lefevere legt opnieuw een belangrijke pion voor het voorjaar langer vast

Volg Wielerkrant nu via WhatsApp!

Patrick Lefevere blijft maar werk maken van zijn ploeg voor volgend seizoen. Na eerdere contractverlengingen van onder meer Philippe Gilbert, Fernando Gaviria en Julian Alaphilippe, heeft nu ook de Nederlander Niki Terpstra zijn contract bij Quick-Step Floors verlengd.

Patrick Lefevere vertelde enkele dagen geleden al dat het 'de goede kant op ging' met Niki Terpstra en nu is er dus ook witte rook. De voormalige winnaar van Parijs-Roubaix blijft één seizoen langer in dienst bij Quick-Step Floors. "Ik ben erg trots en gelukkig dat ik hier langer kan blijven. Dit voelt aan als mijn thuis", zegt Terpstra.

Klassiekers

Terpstra behoudt dus het vertrouwen van zijn team na een moeilijk seizoen. "Dit was niet mijn gelukkigste jaar, dus ik hoop dat ik dat kan goedmaken. Ik wil volgend jaar opnieuw meedoen voor winst in de klassiekers. Tot dan zal ik ook in het laatste deel van het seizoen proberen om enkele resultaten te rijden."

Ook Lefevere zelf is tevreden. "We zijn blij dat Niki zijn contract verlengd heeft. Hij is hier nu al zeven seizoenen en maakte deel uit van heel wat successen. We hopen dat hij dat volgend jaar kan herhalen. Er zijn in het peloton niet veel renners die al een kasseiklassieker op hun naam hebben geschreven", besluit Lefevere.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties