Ook andere Cannondale-Belg Tom Van Asbroeck reageert erg ontgoocheld na mogelijke stopzetting van wielerploeg

Redactie
| 0 reacties
Ook andere Cannondale-Belg Tom Van Asbroeck reageert erg ontgoocheld na mogelijke stopzetting van wielerploeg

Volg Wielerkrant nu via WhatsApp!

Tom Van Asbroeck is momenteel aan de slag in de Ronde van Spanje, maar echt goed zal hij niet geslapen hebben na het slechte nieuws over zijn ploeg. De renners van Cannondale-Drapac komen mogelijk allemaal vrij na het afhaken van een sponsor voor volgend seizoen.

Ook voor Van Asbroeck was het nieuws een complete verrassing. "Als je zoiets hoort kan je twee dingen doen: bij de pakken blijven zitten of uitpakken", klinkt het bij Sporza. "Wij hebben geprobeerd om dat tweede te doen. We hebben aan alles en iedereen laten zien dat we een beresterke ploeg hebben."

En dus blijft onze landgenoot, die al een keer vierde werd in de eerste week, strijdvaardig. "We laten ons niet kisten door het afhaken van een sponsor. We gaan niet stoppen. Hopelijk doet onze manier van koersen ogen opengaan en ook nieuwe wegen opengaan. Het is de enige manier om terug te strijden", aldus Van Asbroeck.

"We halen misschien niet veel overwinningen, maar we doen overal mee"

"Deze ploeg staat er. We halen misschien niet veel overwinningen, maar we doen overal mee. We hebben heel veel kwaliteiten in de breedte. Ook in de hoogte, maar dat is er nog niet helemaal uitgekomen. Volgend jaar zou dat sowieso gebeuren, want nu was het een relatief nieuwe ploeg en volgend seizoen zouden we nog beter op elkaar ingespeeld zijn."

Conclusie: deze ploeg mag niet uit elkaar vallen. "Het zou echt heel jammer zijn als de ploeg uit elkaar zou vallen. Het is een topploegje. Ik amuseer me hier heel goed en rijd daardoor zelf ook beter", besluit Van Asbroeck.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties