Vuelta-rustdag in beeld: Bezoek van grote naam, de duik van Contador en vreemde plekjes om te dutten bij Quick-Step Floors

Bart Ver Elst
Bart Ver Elst
| 0 reacties
Vuelta-rustdag in beeld: Bezoek van grote naam, de duik van Contador en vreemde plekjes om te dutten bij Quick-Step Floors
Foto: © SC

Volg Wielerkrant nu via WhatsApp!

De renners in de Ronde van Spanje waren maandag toe aan hun eerste (en welverdiende) rustdag. En zoals altijd leverde dat heel wat mooie foto's en filmpjes op.

Opvallende gast op bezoek in de Vuelta. Niemand minder dan Alejandro Valverde kwam zijn ploegmaats en collega's groeten. De Spanjaard van Movistar herstelt momentel van een breuk aan de knieschijf die hij opliep bij de tijdrit van de Tour-start in Düsseldorf.

Jetse Bol liet zich al enkele keren opmerken in deze Vuelta. Hij reed in twee etappes virtueel in de rode trui, maar het was telkens Chris Froome die de leiderstrui kon vasthouden. "Genoten van de eerste negen dagen Vuelta", liet hij weten vanuit zijn bed.

Loïc Vliegen is dan weer last minute opgenomen in de selectie van BMC. Hij sprak met die andere debutant Kilian Frankiny over zijn debuut in een Grote Ronde op de rustdag.

Alberto Contador, bezig aan zijn laatste wedstrijd als profrenner, genoot dan weer van een frisse duik in het zwembad.

???#Restday

Een bericht gedeeld door Alberto Contador (@acontadoroficial) op

Bij Quick-Step Floors was het dan weer tijd voor een welverdiend dutje. Op een heel erg vreemde plaats welteverstaan.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties