Van der Poel bijna ten val: "Close call, love it", Van Aert berust: "Wie niet waagt ..."

Van der Poel bijna ten val: "Close call, love it", Van Aert berust: "Wie niet waagt ..."
Foto: © photonews

Volg Wielerkrant nu via WhatsApp!

Er is weinig te doen aan Mathieu Van der Poel heden ten dage. In Zonhoven was hij opnieuw heer en meester, al probeerde Wout Van Aert met een vroege putsch een en ander te regelen. De hoofdrolspelers reageren.

Twee op twee in de Superprestige, dat is zeker niet slecht voor Van Der Poel: "Ik wilde niet te snel starten, maar de rest was wel heel snel vertrokken. Ik ben op mijn eigen tempo blijven rijden en heb zo mijn weg naar voren gevonden", aldus Van der Poel bij Sporza.

"De vorm van Amerika is opnieuw aan het terugkomen, maar het was wel meer dan een uur echt afzien. Misschien dat de wedstrijdleiding zich een beetje had misrekend en we zo een rondje te veel hebben moeten afhaspelen."

Wout Van Aert van zijn kant probeerde het met een snelle aanval: "Ik wilde daar voor gaan, maar hij kwam bij me en nam meteen 20 seconden in een slechte ronde. Achja, wie niet waagt, niet wint zeker?"

Op een bepaald moment speelde Van der Poel in de kuil wel met het nodige vuur. Al kon hij daar zelf uitermate om lachen:

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties