Tom Boonen heeft nieuws over zijn toekomst én nieuwe tattoo: "Ge gaat hert of ge gaat niet"

Redactie
| 3 reacties
Tom Boonen heeft nieuws over zijn toekomst én nieuwe tattoo: "Ge gaat hert of ge gaat niet"
Foto: © photonews

Dat Tom Boonen zich meer op de autosport zou toeleggen na zijn actieve wielercarrière, was al langer duidelijk. Maar Boonen heeft wat meer details prijsgegeven over zijn carrière in de autosport.

Boonen gaat volgend jaar aan de slag voor het WCB Racing Team. "Dit jaar ben ik actief geweest in verschillende takken van de autosport omdat ik wilde uitzoeken wat ik leuk vind", legde Boonen uit bij StuBru. "Dat blijkt toch vooral endurance te zijn, wedstrijden van 3u of langer. Meestal zelfs 12u of 24u."

"Toen ik stopte met wielrennen, dacht ik dat ik alles wel gehad had qua beleving van sport. Ik ben echt geschrokken van de beleving die ik ervaar tijdens het autoracen. Het is een andere manier van afzien, maar het is wel afzien. Ik probeer iets moois te maken van deze nieuwe uitdaging. Het is ook de bedoeling om de autosport wat beter in beeld te krijgen."

Van Echelpoel

Bij Studio Brussel polsten ze ook naar zijn vriend Jef Van Echelpoel. "Ik zie hem momenteel vaak, want hij is een nieuwe tatoeage aan het zetten bij mij. Van een hert. Waarom een hert? Ge gaat hert of ge gaat niet", lachte Boonen nog.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties