Alles op het WK voor Wout Van Aert? "WK kan niet alles goedmaken"

Bart Ver Elst
Bart Ver Elst
| 0 reacties
Alles op het WK voor Wout Van Aert? "WK kan niet alles goedmaken"
Foto: © photonews

Wout Van Aert heeft zeker niet de gemakkelijkste weken uit zijn carrière beleefd. Mathieu van der Poel wint bijna alles wat er te winnen valt en de wereldkampioen moet voorlopig genoegen nemen met een plekje in zijn schaduw. Kan het WK alles goedmaken?

Ook voor de supporters van Wout Van Aert is het voorlopig wachten op een inhaalmanoeuvre. Mathieu van der Poel steekt er dan ook met kop en schouders bovenuit. "Als je hem bezig ziet, dan verschiet je toch wel", zegt Lorenz Vloemans, voorzitter van de supportersclub van de wereldkampioen.

En dus is het hopen op een minder moment van de Nederlander. "Ik denk wel dat er nog iets aan te doen valt. Ik hoop dat er eerder vroeg dan laat er een vorm van nonchalance zal meespelen. En ook op de tweede rij zullen renners zoals Toon Aerts en Laurens Sweeck wel klaar staan."

WK in Valkenburg

Voor Van Aert lijkt het op een moeilijk seizoen uit te draaien. Of kan het WK in Valkenburg alles goedmaken? "Ik denk niet dat het WK alles kan goedmaken", vervolgt Vloemans. "Wereldkampioen worden is op het moment zelf natuurlijk fantastisch, zeker voor ons als supporters omdat het zijn derde wereldtitel zou zijn."

"Maar dan ga je toch in alle kranten lezen dat er slechts één grote cross gewonnen werd. Ik blijf als supporter hopen op meer overwinningen. En ik acht het mogelijk dat hij die achterstand nog goedmaakt", besluit Vloemans.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties