Korte nacht voor Kristallen Greg: "Veel te vroeg moeten opstaan"

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 0 reacties
Korte nacht voor Kristallen Greg: "Veel te vroeg moeten opstaan"
Foto: © photonews

Volg Wielerkrant nu via WhatsApp!

Het was ongetwijfeld met kleine oogjes dat Greg Van Avermaet gisterochtend om 7u op de luchthaven van Antwerpen stond. Vlak na de uitreiking van de Kristallen Fiets, moest hij zich immers naar het trainingskamp van BMC reppen.

"Ik ben veel te vroeg moeten opstaan, maar tegelijk had ik er ook zin in", aldus Van Avermaet aan Het Laatste Nieuws. "Ik kijk ernaar uit om opnieuw serieus bezig te zijn met de fiets. Mijn conditie kan het gebruiken: ik heb de voorbije weken wel al veel getraind, maar ik heb ook veel gegeten. Maar dat mag ook. Net als die reizen die ik gemaakt heb: dat zorgt ervoor dat de batterijen weer zijn opgeladen."

Hij kreeg heel wat lof. "In het teamhotel zijn de Belgische verzorgers en mecaniciens me ook allemaal komen feliciteren. Een van de komende dagen zal ik misschien ook een keer klinken met de ploegmaats, maar eerst is het tijd voor serieus werk."

Busy, busy, busy

Veel rusten zal er niet bij zijn, daar op stage. "De komende dagen zal ik mijn handen vol hebben. We gaan veel trainen, daarnaast hebben we nog een mediadag en er zijn behoorlijk wat sponsorverplichtingen gepland."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties