Van Avermaet spreekt klare taal: "Ik sta open voor nieuwe aanbiedingen" en "Er wordt links en rechts al aan mijn mouw getrokken"

Glenn Bogaert
Glenn Bogaert
| 2024 reacties
Van Avermaet spreekt klare taal: "Ik sta open voor nieuwe aanbiedingen" en "Er wordt links en rechts al aan mijn mouw getrokken"
Foto: © photonews

Volg Wielerkrant nu via WhatsApp!

Waar ligt de toekomst van Greg Van Avermaet? Veel zal afhangen van wat er nu gaat gebeuren met BMC. De kans bestaat dat het team volgend jaar niet meer bestaat en dus moet ook onze 32-jarige superspecialist van het voorjaar zo stilaan uitkijken naar alternatieven. Aan interesse uiteraard gen gebrek.

"Het zou leuk zijn mocht het BMC-verhaal een vervolg krijgen, maar anderzijds ga ik ook niet eeuwig wachten om mijn toekomst vast te leggen", klinkt het in HLN. "Ik sta gerust open voor nieuwe aanbiedingen en andere avonturen. Er wordt nu al links en rechts aan mijn mouw getrokken."

Sterke structuur

En ja, Van Avermaet heeft ook wel oren naar een ander verhaal: "De interesse charmeert mij wel. Er zijn in ieder geval ploegen bij waarvoor ik graag zou willen koersen." Ook Belgische teams? "Dat kan altijd. Het moet in ieder geval een ploeg zijn met een sterke structuur. Dat is voor mij een absolute voorwaarde. Ik besef heel goed dat ik in deze fase van mijn carrière een belangrijke knoop zal moeten doorhakken."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties