Marcel Kittel héél nipt geklopt en dus nog steeds géén zege: "Vandaag voelde ik mij voor het eerst weer normaal"

Glenn Bogaert
Glenn Bogaert
| 0 reacties
Marcel Kittel héél nipt geklopt en dus nog steeds géén zege: "Vandaag voelde ik mij voor het eerst weer normaal"
Foto: © photonews

Ook in derde etappe van de Ronde van Abu Dhabi een massasprint, maar ook ditmaal geen kassucces voor Marcel Kittel. Hij werd nipt gevloerd door zijn landgenoot Phil Bauhaus. Wat is er toch aan de hand met de Duitse topsprinter? Hij heeft dit seizoen nog geen enkele keer kunnen winnen.

De 29-jarige Duitser zal zich zijn debuut bij Katusha ongetwijfeld anders voorgesteld hebben, maar panikeert nog niet: "Het was hetzelfde liedje al vorig jaar, enorm hectisch. Uiteraard ben ik ontgoocheld, maar langs de andere kant was dit de eerste keer dat ik mij opnieuw normaal voelde", klinkt het op de website van Katusha.

Kittel zelf weet ook niet wat er precies aan de hand is: "De voorbije twee dagen lag ik een beetje met mijzelf in de knoop. Ik weet ook niet hoe dat komt, misschien kwam het wel door de hitte. Ik ben wel heel optimistisch en dit was voor ons de eerste keer dat we de overwinning echt konden ruiken. Ik dacht zelfs dat het prijs was, maar helaas. Ik ga gewoon door, mijn volgende koers is Parijs-Nice."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties