Wout van Aert krabt zich toch eens in de haren: "Is dat er nu niet een beetje over?"

Glenn Bogaert
Glenn Bogaert
| 23 reacties
Wout van Aert krabt zich toch eens in de haren: "Is dat er nu niet een beetje over?"
Foto: © photonews

Volg Wielerkrant nu via WhatsApp!

Bij jouw eerste deelname aan een wedstrijd meteen tot de favorieten gerekend worden door nota bene de organisatie zelf, wat doet dat met een mens? Wout van Aert weet niet goed wat hij er moet van denken zo daags voor zijn grote vuurdoop in de spectaculaire Strade Bianche.

"Ik heb gemerkt dat ze er een duel willen van maken tussen twee mannen in de regenboogtrui. Uiteraard is het een grote eer dat ze mij in die zin vernoemen, maar is dat er nu niet een beetje over? Ze leggen de lat wel héél hoog. Ik denk dat we dat typisch Italiaans enthousiasme mogen noemen", reageert de topcrosser in HLN.

Van Aert zelf maak je niet gek, hij blijft kalm bij al die complimenten en straffe uitspraken: "Het zal moeilijker zijn dan de Omloop Het Nieuwsblad. Het is heel veel bergop en er staat ook een half klimmerspeloton aan de start. Anderzijds liggen die grindwegen mij wel en modder en vuil schrikken mij niet af. De Strade is samen met de Ronde en Roubaix de wedstrijd waar ik het meest naar uitkijk. Het is een droom."

 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties