Wout van Aert moet zichzelf in de arm knijpen: "Ben ik dat tussen die twee legendes?"

Glenn Bogaert
Glenn Bogaert
| 24 reacties
Wout van Aert moet zichzelf in de arm knijpen: "Ben ik dat tussen die twee legendes?"
Foto: © photonews

Volg Wielerkrant nu via WhatsApp!

Speciale belevenis vandaag voor Wout van Aert, die op de persconferentie in de aanloop naar de Strade Bianche mocht plaatsnemen naast twee kleppers op de weg als Peter Sagan en Michal Kwiatkowski. De wereldkampioen veldrijden kon het zelf amper vatten.

Een mens zou voor minder zwaar onder de indruk geraken: "Ben ik dat tussen die twee legendes?" Eén tweet spreekt boekdelen. Bij Sporza gaf hij na afloop nog zijn indrukken mee van die unieke ervaring: "Het is wel wat ongemakkelijk, maar ik vind het wel een topervaring om tussen die mannen te mogen zitten. Wereldkampioen zijn, betekent heel veel in Italië."


Onwennig
 

Van Aert heeft er wel van genoten, al was er wel stress: "Ik was misschien nerveuzer voor die persconferentie dan voor de koers zelf. Wat wel stom is want als crosser krijg ik ook wel de nodige aandacht en ik heb in mijn leven toch al redelijk wat persconferenties gegeven. Het was desondanks toch een beetje onwennig. Ik was ook wel benieuwd naar hoe Sagan en Kwiatkowski mij zouden aanspreken, maar het viel echt goed mee. Ik kende hen niet, maar het zijn toch normale gasten." 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties