Manager van Wout Van Aert waarschuwt Nick Nuyens en co: "Het gaat verdomd hard vooruit"

Redactie
| 5 reacties
Manager van Wout Van Aert waarschuwt Nick Nuyens en co: "Het gaat verdomd hard vooruit"
Foto: © photonews

Volg Wielerkrant nu via WhatsApp!

Na zijn opmerkelijke prestaties in de Omloop en Strade Bianche polsten heel wat WorldTour-teams al naar Wout Van Aert. Vertrekt hij na 2019 of niet bij zijn huidige team? "De ploeg zal mee moeten evolueren, want bij Wout zelf gaat het verdomd hard vooruit", waarschuwt manager Jef Van den Bosch.

Van Aert ligt nog onder contract bij Veranda's Willems-Crelan. Als hij definitief naar de weg overstapt, lijkt een WorldTour-ploeg in de toekomst een must. Wordt dat de norm? "Het team doet wat het kan", vertelt manager Jef Van den Bosch in HLN. "En Wout is Nick Nuyens erkentelijk voor de kansen die hij nu krijgt."

"Had de ploeg geen wildcard voor de Strade Bianche gekregen, had hij zich niet kunnen tonen. Al zijn die wildcards dan weer een minpuntje: het blijf altijd lang wachten tot je definitief weet of je er bij bent of niet. In elk geval, Veranda's Willems-Crelan zal inderdaad wel snel moeten mee- evolueren, want bij Van Aert zelf gaat het verdomd hard vooruit", klinkt het. 

Contract

Het contract van Van Aert loopt pas af eind 2019. Bestaat er een kans dat dat afgekocht wordt? "Daar kan ik vandaag geen antwoord op geven. Soweiso moeten we altijd in het belang van Wout denken en handelen",  besluit Van den Bosch. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties