? Beelden van de valpartij van Wout Van Aert in Nokere Koerse: "Het gebeurde eigenlijk héél dom"

Redactie
| 22 reacties
? Beelden van de valpartij van Wout Van Aert in Nokere Koerse: "Het gebeurde eigenlijk héél dom"
Foto: © photonews

Wout Van Aert liet zich ook in zijn derde klassieker op rij tonen. Hij wilde in de finale van Nokere Koerse enkele keren de forcing voeren, maar uiteindelijk werd bij zijn team de kaart Sean De Bie getrokken.

Van Aert kwam halverwege de koers ten val. Gelukkig zonder veel erg. "De schade van de valpartij valt wel mee", aldus de wereldkampioen veldrijden na afloop bij Het Nieuwsblad. "Het gebeurde eigenlijk héél dom. Er lag wat modder op de kasseien en ik was vergeten dat het daar schoof."

De renners van Veranda's Willems-Crelan probeerde het tot enkele keren toe vandaag. "Ik heb geprobeerd met dat groepje in de voorlaatste ronde, maar daar was de samenwerking niet goed genoeg om voorop te blijven."

"Het was moeilijk en in de finale hebben we de kaart van Sean De Bie getrokken. We hebben het tempo zo hoog mogelijk gehouden zodat het peloton op een lint bleef omdat we zo het meeste kans hadden om een goeie sprint te doen. Ik weet niet op de hoeveelste plaats ean geëindigd is, maar ik ben wel tevreden over mijn conditie", besluit Van Aert. De Bie werd overigens 8e. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties