Na intense Nokere Koerse nog een extra training voor Wout Van Aert én: "Ik koers eigenlijk altijd om te winnen"

Redactie
| 23 reacties
Na intense Nokere Koerse nog een extra training voor Wout Van Aert én: "Ik koers eigenlijk altijd om te winnen"
Foto: © photonews

Nokere Koerse was opnieuw een geslaagde test voor Wout Van Aert, die in zijn derde klassieker op rij mee de finale kleurde. Na de wedstrijd gingen Van Aert en zijn ploegmaats nog met de fiets naar het hotel als extra training.

Van Aert nam de groep enkele keren op sleeptouw, maar uiteindelijk werkte hij in dienst van Sean De Bie, die 8e werd. "Ik koers eigenlijk altijd om te winnen, maar als dat niet tot de mogelijkheden behoort, kan ik me wegcijferen voor mijn teammaats. Die hebben ook al veel voor mij gedaan", vertelde Van Aert na afloop bij Sporza.

Ook de derde klassieker van het seizoen gaf een goed gevoel bij de wereldkampioen veldrijden. "Het werd voor mij een goede doorgedreven training. Ik heb enkele keren fiks doorgetrokken en testte meermaals de benen. Je kon hier goed uitproberen hoe ver je echt staat."

Donderdag Ronde verkennen

En na de wedstrijd ging het nog met de fiets richting hotel. "Vanuit Nokere ging het met de fiets naar Nazareth, waar we met de ploeg op hotel blijven", aldus Van Aert. "Donderdag gaan we immers het parcours van de Ronde van Vlaanderen verkennen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties