Wout Van Aert krijgt er maar geen genoeg van: na verkenning Ronde in de regen volgt nog een éxtra training

Redactie
| 21 reacties
Wout Van Aert krijgt er maar geen genoeg van: na verkenning Ronde in de regen volgt nog een éxtra training
Foto: © photonews

Volg Wielerkrant nu via WhatsApp!

Wout Van Aert heeft ondertussen al drie klassiekers gereden in het voorjaar en telkens liet hij zich opmerken. Zijn grootste doelen komen nog met de Ronde van Vlaanderen en Parijs-Roubaix en vandaag ging hij enkele stroken van Vlaanderen Mooiste verkennen.

Woensdag kleurde hij nog mee de finale van Nokere Koerse, maar amper een dag later stond Van Aert met zijn ploegmaats al klaar om het parcours van de Ronde van Vlaanderen te verkennen. Bij Veranda's Willems-Crelan werkten ze in twee groepjes.

Het groepje met Stijn Devolder vertrok eerst en legde er volgens Het Nieuwsblad meer de pees op, terwijl Van Aert en de mannen die Nokere Koersen reden het eerder bij een gezapig tempo hielden.

Extra kilometers

Eens aangekomen in Oudenaarde na een verkenning in de regen zat de trainingsdag er nog niet op voor de wereldkampioen veldrijden. Veldrijder en ploegmaat Tim Merlier wachtte hem op met de brommer en nam Van Aert op sleeptouw voor nog een extra training van anderhalf uur. Aan motivatie duidelijk geen gebrek bij Van Aert...

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties