POLL: Sprinter of toch een late uitval? Wie wint met Milaan-Sanremo het eerste Monument van het seizoen?

Bart Ver Elst
Bart Ver Elst
| 15 reacties
POLL: Sprinter of toch een late uitval? Wie wint met Milaan-Sanremo het eerste Monument van het seizoen?

Volg Wielerkrant nu via WhatsApp!

Milaan-Sanremo is een loterij. Het is iets dat we veelvuldig uit de monden van wielerkenners horen komen. Maar toch is er vaak een sprinter die het winnende lot trekt. Stem mee in onze poll wie er zaterdag het eerste Monument van het seizoen wint.

Ondertussen hebben de klassieke coureurs al enkele mooie wedstrijden achter de rug, maar zaterdag staat met Milaan-Sanremo het eerste Monument van het seizoen op het menu. 300 kilometer, vooral een lange maar geen super lastige wedstrijd, maar wel met de Poggio en Cipressa in de finale als scherprechters. 

Een klassieker voor de mannen met erg snelle benen. De laatste tien jaar konden enkel Kwiatkowski (vorig jaar) en niemand minder dan Fabian Cancellara (2008) een sprint ontlopen. Krijgen we dit jaar opnieuw zo'n scenario met een late uitval op de Poggio of Cipressa? Of krijgen we toch een traditionele massasprint met de snelle mannen die die twee hellingen de baas zijn? 

Peter Sagan staat uiteraard genoteerd als één van de topfavorieten - hij won er nog nooit - maar de concurrentie is groot. Greipel en Kittel zijn intrinsiek sneller, maar de vraag is of zij het eventuele moordende tempo op de Poggio overleven en hun wagonnetje kunnen aanpikken. Wie wint er zaterdag? Stem zeker mee in onze poll...

Wie wint Milaan-Sanremo?

0%
0%
50%
0%
0%
0%
0%
0%
0%
0%
0%
50%
0%
0%
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties