Dochter van betreurde Frank Vandenbroucke aan de slag bij Quick-Step Floors: "Lefevere zei meteen 'ja'!"

Redactie
| 26 reacties
Dochter van betreurde Frank Vandenbroucke aan de slag bij Quick-Step Floors: "Lefevere zei meteen 'ja'!"
Foto: © photonews

Volg Wielerkrant nu via WhatsApp!

De familie Vandenbroucke blijft pertinent aanwezig in de wielersport. Nadat neefje Franklin Six dit jaar voor het eerst aan de slag ging bij de profs, lijkt ook de dochter van Frank Vandenbroucke voor een carrière in de wielerwereld te kiezen.

Cameron Vandenbroucke, de dochter van de betreurde Frank, gaat als stagiaire aan de slag voor Quick-Step Floors. Dat werd vandaag bekendgemaakt op de voorstelling van de biografie van vader Frank. En daar is Cameron Vandenbroucke blij om.

"Mijn droom is om in de wielerwereld te werken", aldus de dochter van Frank in HLN. "Als public relations. Of persattaché. Ik ga stage lopen bij Quick-Step Floors. Patrick Lefevere zei meteen ‘ja’, toen ik het hem vroeg. Super! Ik kan niet wachten om te beginnen. Ik kreeg al een eerste schema doorgestuurd."

16 april

Volgende maand begint haar avontuur. "Op 16 april gaat mijn stage van start. Ik krijg ook wat communicatieve taken in Luik-Bastenaken-Luik en de Tour. En ik mag de Twitter- en Instagrampagina’s van het team beheren. Foto’s posten en zo. Voor, tijdens en na de koers. Ca va vraiment être cool", besluit ze. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties