Beethoven en Mozart voor ploegmaat van Iljo Keisse: "Die jongen is zo hyperactief dat ik hem aan zijn bed wou vastbinden"

Bart Ver Elst
Bart Ver Elst
| 0 reacties
Beethoven en Mozart voor ploegmaat van Iljo Keisse: "Die jongen is zo hyperactief dat ik hem aan zijn bed wou vastbinden"
Foto: © photonews

Volg Wielerkrant nu via WhatsApp!

Iljo Keisse heeft tijdens zijn jarenlange dienst bij Quick-Step Floors al met heel wat toppers samengewerkt. Maar de pijlsnelle Fernando Gaviria blijkt toch een 'specialleke' te zijn.

Vooral qua muziek lijken beide renners niet overeen te komen. "In Zuid-Amerika lag ik met Fernando op de kamer", vertelt Keisse in gesprek met Het NIeuwsblad. "Die jongen is zo hyperactief dat ik hem aan zijn bed wou vastbinden. En dan die muziek. Loeihard en alle genres door elkaar. 'This music good?', vroeg hij dan."

"Met de klassieke muziek op de achtergrond kwam hij eindelijk een beetje tot rust"

"Ik was dat zo beu dat ik zijn box heb weggepakt en mijn eigen, kleinere luidspreker in de plaats heb gezet. Samen zijn we dan door de playlist op mijn smartphone gegaan. Tot we bij Mozart en Beethoven uitkwamen en hij zei dat hij dat ook op zijn telefoon had staan. 'Aha, we hebben een match, dacht ik'."

Dan toch wat rust in de kamer van Keisse. "Met de klassieke muziek op de achtergrond kwam hij eindelijk een beetje tot rust. Dan lagen we elk op ons bed en musiceerden we mee met onze handen", besluit Keisse. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties