Jongere broer van Belgische kampioen: "Mijn broer is mijn teletijdmachine"

Redactie
| 0 reacties
Jongere broer van Belgische kampioen: "Mijn broer is mijn teletijdmachine"
Foto: © photonews

Belgisch kampioen wielrennen Oliver Naesen heeft sinds kort ook een broer in het WorldTour-peloton rondrijden. De twee jaar jongere Lawrence Naesen ziet in zijn broer zijn grote voorbeeld.

Volgens insiders beschikt Naesen - net als zijn broer een laatbloeier? - over heel wat talent. "Als ik over twee jaar even goed zal zijn als hij, zal ik heel content zijn", opent de jongste Naesen in gesprek met Het Nieuwsblad. "Mijn broer is mijn teletijdmachine, zeg ik altijd. Als ik hem zie rijden, zie ik mezelf in de toekomst. Hoop ik."

Naar ziekenhuis

Woensdag trekt de jongste Naesen wel naar het ziekenhuis. "Voor een scan van mijn ribben. Het gevolg van een val in Handzame. Wat voor alle duidelijkheid niet mijn eigen schuld was. De weg bestond nog uit van die ouwe betonplaten. Blijkbaar was daar iemand tussen gesukkeld, waardoor ze voor mij vielen. En ik erbij, natuurlijk."

En dat doet toch wel pijn. "Het zal wel zijn. Het was tegen 71 kilometer per uur. Ik lag in het midden van de beton. Mijn ribben zijn geraakt. Maar ik meen dat het wel meevalt. Je weet wat ze zeggen: zolang je kan ademen en lachen, zijn je ribben niet gebroken. En aangezien ik er nog altijd mee kan lachen…", besluit Naesen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties