Deze ploegmaats moeten Greg Van Avermaet aan een nieuwe triomf helpen in E3 en Gent-Wevelgem

Bart Ver Elst
Bart Ver Elst
| 0 reacties
Deze ploegmaats moeten Greg Van Avermaet aan een nieuwe triomf helpen in E3 en Gent-Wevelgem
Foto: © photonews

Het echte werk kan nu beginnen. Vrijdag is er de E3 Prijs Harelbeke, amper twee dagen later volgt Gent-Wevelgem. Greg Van Avermaet won beide koersen in 2017, maar even goed doen wordt moeilijk weet de olympische kampioen.

De belangrijkste weken van het jaar komen eraan voor Van Avermaet. "Er is altijd druk, want deze twee koersen zijn enkele van de belangrijkste wedstrijden van het jaar voor mij", vertelt Greg Van Avermaet. "Ik wil hier altijd goed presteren. Vorig jaar was natuurlijk geweldig met een zege in de E3 én Gent-Wevelgem. Dat was toch wel onverwacht. En nu mag ik in beide koersen starten als uittredend winnaar."

"Ik hoop dit weekend even goed te doen, maar het zou vooral mooi zijn als ik in één van de twee wedstrijden een mooi resultaat kan rijden", vervolgt de BMC-renner. "Het zal belangrijk zijn om met een goed gevoel uit deze wedstrijden te komen en helemaal klaar te zijn voor de Ronde van Vlaanderen."

In de E3 krijgt Van Avermaet met Jürgen Roelandts één landgenoot mee. In Gent-Wevelgem zal ook het jonge talent Nathan Van Hooydonck erbij zijn. 

De selectie van BMC voor E3 Prijs: Alberto Bettiol, Jempy Drucker, Stefan Küng, Jürgen Roelandts, Michael Schär, Greg Van Avermaet en Francisco Ventoso.

De selectie van BMC voor Gent-Wevelgem: Alberto Bettiol, Stefan Küng, Jurgen Roelandts, Michael Schär, Greg Van Avermaet, Nathan Van Hooydonck en Francisco Ventoso 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties