Lefevere: "Als ze achter ons vallen, mogen wij plots niet meer rijden vooraan... Komaan"

Redactie
| 25 reacties
Lefevere: "Als ze achter ons vallen, mogen wij plots niet meer rijden vooraan... Komaan"

Volg Wielerkrant nu via WhatsApp!

Wat een dag en wat een nummer voor Quick-Step Floors. De ploeg van Patrick Lefevere pakte resoluut de koers in handen en pakte met Niki Terpstra de zege in de E3 Prijs. Lefevere zelf kon zijn tevredenheid niet wegsteken.

"Een supernummer. Niki is een speciale, maar zo'n mannen heb ik graag. Vooral de manier waarop doet me superveel plezier", vertelt Lefevere in HNB. "Ik ga niet stoefen, of ik ga proberen niet te stoefen, maar we hebben de hele dag het spel in handen genomen. Om het dan op zo'n manier af te maken, schitterend gewoon. Terpstra was de sterkste vandaag, daar zal niemand over discussiëren. We hadden beloofd om de koers te maken en dat hebben we ook gedaan."

"Iedereen was op niveau, ook achter de kopmannen"

Er was natuurlijk wel wat discussie omdat Quick.Step vol begon te rijden na de massale valpartij. "Zever. Wij rijden vanaf het begin van de wedstrijd op kop. Als we niet winnen, lacht iedereen daarmee: Quick.Step dom gereden. Maar als ze achter ons vallen, mogen wij plots niet meer rijden vooraan... Komaan."

Opnieuw dus een collectieve superprestatie van de troepen van Lefevere. Dat stemde hem tevreden. "Iedereen was op niveau, ook achter de kopmannen. Gezien hoe sterk Florian Sénéchal was vandaag? Dat is er één die ik absoluut bij de ploeg wilde. Zulke gasten zien presteren, daarom zit ik nog zo graag in de koers", besluit de ploegmanager. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties