Patrick Lefevere heeft niets dan lof over zijn nieuwe sprintsensatie: "Op termijn meer dan alleen sprinten"

Redactie
| 5 reacties
Patrick Lefevere heeft niets dan lof over zijn nieuwe sprintsensatie: "Op termijn meer dan alleen sprinten"

Volg Wielerkrant nu via WhatsApp!

De 24e van het seizoen was woensdag een feit voor Patrick Lefevere. 'The Wolfpack' legde opnieuw een glansprestatie op de mat en dat resulteerde in winst voor neo-prof Fabio Jakobsen. Lefevere is vol lof over zijn nieuwe sprinter.

"Jakobsen is een man uit één stuk. Bovendien wist ik dat hij van dit soort koersen houdt", vertelt Lefevere in gesprek met Het Nieuwsblad. "Hij heeft vorig jaar bij de beloften een rit in Olympia's Tour gewonnen. Wie iets van koers kent, weet dat dat ook altijd met waaiers is."

Lefevere voorspelt zijn renner een grote toekomst. "Hij zal op termijn meer kunnen dan spurten alleen", vervolgt de ploegmanager. "Het feit dat je dit kan na een koers van 200 kilometer in slecht weer zegt genoeg. Met deze jongens kunnen we naar de oorlog."

Ook ploegleider Wilfried Peeters is overtuigd door de kwaliteiten van de amper 21-jarige Nederlander. "Als hij eens een grote ronde zal gereden hebben, zal hij nog sterker worden. Maar nu al kan hij echt wedijveren met de snelste sprinters", klinkt het. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties