Quick-Step Floors treedt ook in de Amstel Gold Race met ijzersterk zevental aan

Bart Ver Elst
Bart Ver Elst
| 0 reacties
Quick-Step Floors treedt ook in de Amstel Gold Race met ijzersterk zevental aan
Foto: © photonews

Een dag na de Brabantse Pijl heeft Quick-Step Floors de zeven namen op papier voor de Amstel Gold Race. Het kan onder meer rekenen op viervoudig winnaar Philippe Gilbert en Julian Alaphilippe.

Gilbert won vorig jaar nog de Amstel Gold Race, maar deed dat ook al in 2010, 2011 en 2014. Hij is opnieuw één van de troeven van de ploeg van Patrick Lefevere. Maar Quick-Step heeft nog enkele ijzers in het vuur. Julian Alaphilippe keerde in supervorm terug uit het Baskenland en heeft deze Ardennenklassiekers in het rood aangeduid. Zeker omdat hij er vorig jaar niet bij was.

Niki Terpstra is dan weer dé man in vorm na winst in de E3 en de Ronde van Vlaanderen. Verder kan de ploeg ook rekenen op Bob Jungels, ritwinnaar in het Baskenland Enric Mas en Pieter Serry, woensdag nog net naast het podium in de Brabantse Pijl. De selectie wordt aangevuld met de Italiaan Davide Martinelli. 

De selectie van Quick-Step Floors voor de Amstel Gold Race: Julian Alaphilippe, Philippe Gilbert, Bob Jungels, Davide Martinelli, Enric Mas, Pieter Serry en Niki Terpstra

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties