Wielrennen

Onze sterren voor de Amstel Gold Race

Onze sterren voor de Amstel Gold Race

Philippe Gilbert start als titelverdediger, maar niet als superfavoriet in deze Amstel Gold Race. Maar wie zetten we dan wel op nummer één? Ontdek het hier.

Ene Alejandro Valverde steekt immers in supervorm. De Spanjaard toonde ook al zijn kunnen op de Vlaamse wegen in Dwars door Vlaanderen. Kan hij het op de Nederlandse ook? We vermoeden van wel.

Net onder hem plaatsen we met Tim Wellens de indrukwekkende winnaar van de Brabantse Pijl. Hij krijgt ene Philippe Gilbert naast zich. Zijn tegenstander in de laatste rechte lijn van vorig jaar, Michal Kwiatkowski, krijgt Peter Sagan en Tiesj Benoot mee.

Tot slot mogen we ook Dylan Teuns, Julian Alaphilippe, Greg Van Avermaet en Vincenzo Nibali zeker niet uit het oog verliezen.

Onze sterren

**** Alejandro Valverde
*** Tim Wellens, Philippe Gilbert
** Michal Kwiatkowski, Peter Sagan, Tiesj Benoot
* Dylan Teuns, Julian Alaphilippe, Greg Van Avermaet, Vincenzo Nibali

Met de Amstel Gold Race is het aanstaande zondag tijd voor de enige wielerklassieker die Nederland rijk is. Na de start in Maastricht krijgen de renners in 260 kilometer 35 beklimmingen voorgeschoteld. Net als vorig jaar ontbreekt de Cauberg in de finale en dus belooft de koers door het Limburgse heuvelland wederom heel spannend te worden. Wie denk jij dat er gaat winnen?

Speciaal voor deze koers hebben we een leuke promotie voor jou. Wed op jouw favoriet om de race te winnen. Komt hij niet als eerste over de streep maar als tweede of derde? Dan krijg jij je inzet terug!

Hoe werkt het?
1.    Schrijf je in voor de promotie.
2.    Plaats een pre-match weddenschap op de winnaar van de Amstel Gold Race.
3.    Wordt jouw favoriet tweede of derde? Dan ontvang je een terugbetaling van maximaal €25 in cash.

Reacties 2 reacties

Gerelateerd nieuws