Wielrennen

Dit zijn de 7 namen van Quick-Step Floors voor de Waalse Pijl

Dit zijn de 7 namen van Quick-Step Floors voor de Waalse Pijl

Amper drie dagen na de Amstel Gold Race staat er met de Waalse Pijl al opnieuw een klassieker op het menu. Quick-Step Floors heeft zijn huiswerk af en lijkt vooral te rekenen op Julian Alaphilippe en Philippe Gilbert.

Met Gilbert en Alaphilippe heeft de ploeg van Patrick Lefevere twee kanshebbers voor winst in huis. Alaphilippe werd al een keer tweede bij zijn debuut in 2015, terwijl Gilbert in 2011 het zegegebaar maakte op de Muur van Hoei. Het was toen dat Gilbert alle vier de Ardennenklassiekers op zijn naam schreef. 

Verder kan Quick-Step Floors ook rekenen op Bob Jungels en Pieter Serry, knap 4e in de Brabantse Pijl. De selectie wordt aangevuld met James Knox, Enric Mas (ritwinnaar in Ronde van het Baskenland) en Maximilian Schachmann (ritwinnaar in de Ronde van Catalonië). 

"We waren erg agressief in de eerste Ardennenklassieker en we zullen dezelfde aanpak hanteren in de Waalse Pijl", stelt ploegleider Davide Bramati. 

De selectie van Quick-Step Floors voor de Waalse Pijl: Julian Alaphilippe, Philippe Gilbert, Bob Jungels, James Knox, Enric Mas, Maximilian Schachmann en Pieter Serry

Reacties 0 reacties

Gerelateerd nieuws

Er zijn nog geen reacties geplaatst.