Goed nieuws voor BMC-Belg Loïc Vliegen - Dylan Teuns dan weer ambitieus: "Erg gemotiveerd"

Bart Ver Elst
Bart Ver Elst
| 0 reacties
Goed nieuws voor BMC-Belg Loïc Vliegen - Dylan Teuns dan weer ambitieus: "Erg gemotiveerd"
Foto: © photonews

Dylan Teuns is na zijn podiumplek van vorig jaar één van de kanshebbers voor winst in de Waalse Pijl. Hij krijgt met Loïc Vliegen woensdag nog een andere landgenoot mee.

Loïc Vliegen maakt woensdag zijn comeback in competitie. Na afloop van Nokere Koerse werd de Waalse renner aangereden door een wagen. Vliegen hield er een breuk aan de linkerscafoïde aan over en was zo enkele weken buiten strijd. 

Teuns is dan weer één van de kanshebbers voor het podium. "De klassiekers zijn altijd speciaal, dus ik ben erg gemotiveerd", aldus de Limburger. "Mijn conditie is er en ik heb vertrouwen na enkele goede resultaten van de afgelopen weken."

Muur van Hoei

"De Waalse Pijl is een wedstrijd die me erg goed ligt, zeker door de steile klimmetjes. Het belangrijkste punt in de koers is natuurlijk de Muur van Hoei. Het zal erg belangrijk worden om daar goed gepositioneerd te zitten. Ik zal alles geven woensdag", zegt Teuns. 

De selectie van BMC voor de Waalse Pijl: Alberto Bettiol, Damiano Caruso, Alessandro De Marchi, Kilian Frankiny, Simon Gerrans, Dylan Teuns en Loïc Vliegen 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties