Pechvogel van het voorjaar maakt wederoptreden in Luik-Bastenaken-Luik, al ligt het doel vooral op verdedigen titel Giro

Pechvogel van het voorjaar maakt wederoptreden in Luik-Bastenaken-Luik, al ligt het doel vooral op verdedigen titel Giro
Foto: © photonews

Volg Wielerkrant nu via WhatsApp!

2018 is tot op heden een jaar om snel te vergeten voor Tom Dumoulin. Al liggen voor de Nederlander de doelen natuurlijk verder op het seizoen. En dus is alles nog mogelijk, te beginnen ... nu!

Pech in de Ronde van Abu Dhabi (38e), een ziekte voor de Strade Bianche (21e), een val in Tirreno-Adriatico en een verre ereplaats (31e) in Milaan - San Remo. 

Wederoptreden

Neen, het was nog niet het seizoen van Dumoulin. De 27-jarige Nederlander wil er echter de komende weken alles aan doen om zijn titel te verdedigen in de Giro d'Italia. En die weg loop via Luik.

In Luik-Bastenaken-Luik maakt Dumoulin namelijk zijn wederoptreden. En dus gaat Sunweb met een sterrencollectief naar de race, want ook supertalent Oomen, Geschke én Matthews zijn van de partij. "Onze mogelijkheden zijn legio, want het is nóg zwaarder geworden en iedereen kan zijn kans in de aanval gaan", is ploegleider Aike Visbeek duidelijk in Het Nieuwsblad.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties