Teuns diep ontgoocheld over resultaat in de Waalse Pijl: "Wat blijft er van die derde plaats van vorig jaar nu nog over?"

Redactie
| 1 reacties
Teuns diep ontgoocheld over resultaat in de Waalse Pijl: "Wat blijft er van die derde plaats van vorig jaar nu nog over?"
Foto: © photonews

Veel Belgische ogen waren woensdag in de Waalse Pijl gericht op Dylan Teuns. De 26-jarige Limburger klom vorig seizoen nog naar een derde plaats op de Muur van Hoei.

Deze jaargang kwam Teuns niet in het stuk voor. De kopman van BMC bolde als dertigste over de meet. De ontgoocheling was na afloop bijzonder groot.

"Wat blijft er van de prestatie van vorig jaar nu nog over?", baalde Teuns bij Het Laatste Nieuws. "Niet veel, hé."

"Ik kan nu duizend excuses verzinnen: de druk, de warmte, de finale die vroeger begon... Ik weet het niet. Ik voelde me heel goed bij het ingaan van de plaatselijke rondes. Bij de tweede passage voelde ik de vermoeidheid wel opkomen, maar ik had nog altijd een goed gevoel. Ik dacht dat het goed was, maar dan blokkeerde ik volledig... Ik weet niet waarom."

Zondag Luik

Zondag wacht met Luik-Bastenaken-Luik de laatste kans op succes. "Dat klopt, maar vandaag (gisteren, red.) was mijn grootste kans. Heel spijtig... Natuurlijk ben ik zwaar teleurgesteld. Wat had je gedacht?"

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties