Nog een Belgische kanshebber? "Ik geloof wel dat ik Luik-Bastenaken-Luik kan winnen"

Redactie
| 0 reacties
Nog een Belgische kanshebber? "Ik geloof wel dat ik Luik-Bastenaken-Luik kan winnen"

Volg Wielerkrant nu via WhatsApp!

Het vertrouwen bij Lotto Soudal is groot voor Luik-Bastenaken-Luik, want het heeft liefst drie sterke troeven in de selectie met Tim Wellens, Tiesj Benoot en Jelle Vanendert.

Bij Vanendert is het vertrouwen groot na zijn derde plek in de Waalse Pijl. Ook in Luik wil hij scoren. "Ik denk dat veel ploegen er baat bij hebben om de finale zondag langer te maken, zoals dat in de Amstel Gold Race en de Waalse Pijl ook het geval was", vertelt hij bij Sporza. "Ik hoop dat we met zijn drieën van Lotto kunnen meedoen voor de overwinning."

Winst

En dus is de ambitie hoog bij de ploeg van Marc Sergeant. "Hopelijk staat er iemand van ons op het podium of wint iemand van ons. Ik geloof wel dat ik Luik-Bastenaken-Luik kan winnen, net zoals ik dat ook geloof over de Amstel Gold Race", aldus Vanendert. 

Vanendert is opnieuw bezig aan een sterke periode in het Ardennenluik. "In de Ronde van het Baskenland reed ik ook goed, maar dan is iedereen gefocust op het Vlaamse voorjaar. Ik kan dus wel begrijpen dat mijn prestaties minder opvallen bij de mensen", besluit de Limburger. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties