Opnieuw geen spoor van Dylan Teuns, BMC-Belg reageert na Luik-Bastenaken-Luik

Redactie
| 4 reacties
Opnieuw geen spoor van Dylan Teuns, BMC-Belg reageert na Luik-Bastenaken-Luik
Foto: © photonews

Volg Wielerkrant nu via WhatsApp!

Nee, het was allerminst het voorjaar van Dylan Teuns. De BMC-Belg trok na zijn podiumplek van vorig jaar in de Waalse Pijl en goede vorm van de laatste weken met hoge verwachtingen naar de Ardennen, maar kon de ambitie niet waarmaken.

Een 7e plek in de Brabantse Pijl, maar in de drie klassiekers daarna was Teuns nergens. "Ik heb niet voldaan aan mijn verwachtingen en aan die van de ploeg", vertelt hij bij HLN. "Nu overheerst de ontgoocheling, verdere conclusies zullen we de komende weken wel trekken."

In Luik mikte Teuns op een plek in de top 10. Maar het werd slechts een 20e plek op bijna 3 minuten van winnaar Jungels. "Ik voelde al snel dat ik zeker niet zou winnen. Door mijn wagon aan te pikken aan die van de sterke mannen, hoopte ik wel nog een toptienplaats uit de brand te slepen", vervolgt hij.

Krampen

"Op La Roche-aux-Faucons was ik ook mee, maar daar moest ik echt heel diep in mijn krachtenarsenaal tasten. Daardoor zat ik op de Saint-Nicolas tegen de krampen aan en wist ik dat het over was. Jammer", besluit de Limburger. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties