Wielrennen

Teammanager Trek-Segafredo legt uit waarom hij Jasper Stuyven absoluut wilde houden

Teammanager Trek-Segafredo legt uit waarom hij Jasper Stuyven absoluut wilde houden

Trek-Segafredo en Jasper Stuyven, het huwelijk gaat nog wat langer door tot eind 2020. Teammanager Luca Guercilena gelooft duidelijk in de kwaliteiten van de Leuvenaar.

Guercilena is in de wolken met de contractverlenging van zijn renner. "Ik ben erg blij dat Jasper ook de komende jaren bij ons blijft", vertelt Guercilena. "Hij was al een sterke renner toen hij in zijn eerste jaar bij ons kwam. Sindsdien boekte hij elk jaar meer en meer progressie en ik ben er zeker van dat hij nog zal verbeteren."

Stuyven kon dit jaar niet winnen in de klassiekers, maar was wel één van de meest constante renners. "Hij heeft reeds bewezen een erg regelmatige renner te zijn. De voorjaarsklassiekers zijn daar het beste voorbeeld van. Hij was de meest aanwezige renner in het hele voorjaar, door in elke wedstrijd in de top 10 te eindigen."

Winnen

"Ik geloof erin dat het moment gekomen is dat Jasper wedstrijden zal winnen en een solide leider binnen onze ploeg zal zijn", aldus de teammanager van Trek-Segafredo. "Ik kijk er naar uit om te zien waar hij kan geraken."

Reacties 1 reacties

Gerelateerd nieuws