Wielrennen

BMC gered of is dat beetje voorbarig? "Heb het nieuws ook gehoord, maar officieel weten wij van niks"

BMC gered of is dat beetje voorbarig? "Heb het nieuws ook gehoord, maar officieel weten wij van niks"

BMC zou dus ook de komende seizoenen nog in het wielerpeloton vertoeven, dat goede nieuws kwam vandaag uit de bus. Al is dat nog niet officieel want de renners zelf zijn blijkbaar nog niet op de hoogte gebracht.

HIER kon u al lezen dat het team van Greg Van Avermaet en Jürgen Roelandts een nieuwe hoofdsponsor wist te strikken en laatstgenoemde landgenoot van BMC heeft alvast gereageerd op het 'nieuws': "Ik heb dat bericht ook gehoord deze morgen, maar officieel weten wij van niks", klinkt het bij Sporza. "Is het een gerucht of echt waar? Ik weet het niet..." 

Tussen Giro en Tour

De 32-jarige Vlaams-Brabander, die nog maar aan zijn eerste seizoen toe is bij BMC, maakt zich echter nog geen zorgen: "Van stress naar volgend jaar toe is nog geen sprake. We zullen wel zien na deze Giro. Ik denk dat de beslissing tussen het einde van de Ronde van Italië en het begin van de Tour zal vallen."

Roelandts focust zich voor de volle 100% op het sportieve: "Ik kan wel wachten. 10 jaar geleden zou ik stress gehad hebben, nu vind ik het wel leuk om een beetje naar de verschillende mogelijkheden te kijken. Na 11 jaar in deze sport heb ik daar minder stress voor."

Reacties 1 reacties

Gerelateerd nieuws