Deze toppers binden elkaar de strijd aan in de Baloise Belgium Tour!

Tieneke Van de Velde
Tieneke Van de Velde
| 0 reacties
Deze toppers binden elkaar de strijd aan in de Baloise Belgium Tour!
Foto: © photonews

Goed nieuws voor wie nog eens in eigen land naar een profkoers wil gaan kijken want op 23 mei gaat in Buggenhout de Baloise Belgium Tour van start. Deze vijfdaagse rittenkoers is al aan haar 88ste editie toe. En ondertussen zijn ook de deelnemers bekend!

Dat de winnaar van vorig jaar, Jens Keukeleire, opnieuw zou aantreden, werd al in april bekend gemaakt. De Lotto-Soudal-renner maakte toen via een ludiek filmpje van zijn zoontje Lou op Instagram zijn programma voor de komende maanden bekend:

Mooie namen én snelle benen present

Nu heeft de organisatie van de Ronde van België het volledige deelnemersveld gelost. En daar zitten enkele indrukwekkende namen bij! Zo zal het in de sprint onder meer uitkijken zijn naar de strijd tussen André Greipel en Bryan Coquard. Met Timothy Dupont, Pieter Vanspeybrouck, Kenny Dehaes, Michael Van Staeyen en Amaury Capiot krijgen ze serieuze concurrentie van eigen bodem!

Strijd om de eindzege

Ook in de strijd om de eindzege verwachten we spektakel! Jens Keukeleire krijgt met Magnus Cort Nielsen van Astana en Simon Spilak van Team Katusha-Alpecin te duchten tegenstanders. Maar ook Cofidis wil meedoen voor de knikkers. Zij hopen om met Dimitri Claeys, die recent nog de Vierdaagse van Duinkerke op zijn naam schreef, de eindwinst weg te kapen.

(Wie de hele deelnemerslijst eens wil raadplegen, kan hier terecht)

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties