Marc Sergeant rekent na wegvallen van Tim Wellens op déze man voor nieuw succes in de Giro

Redactie
| 2 reacties
Marc Sergeant rekent na wegvallen van Tim Wellens op déze man voor nieuw succes in de Giro
Foto: © photonews

Volg Wielerkrant nu via WhatsApp!

Het wegvallen van ritwinnaar Tim Wellens in de Giro is een grote aderlating voor Lotto Fix All. Toch ziet ploegmanager Marc Sergeant nog kansen voor zijn renners.

Wellens moest door ziekte de handdoek gooien en kwam niet meer aan de start vandaag. "Die snelle ritzege van Tim was goed voor de sfeer binnen de ploeg", opent Sergeant bij Sporza. "Tim heeft - misschien iets te gulzig - nog geprobeerd en daar heeft hij enkele dagen geleden de prijs voor moeten betalen. Hij begon te sukkelen met zijn luchtwegen en vrijdag moest hij enkele keren op bezoek bij de dokter."

"Het was door zijn koorts niet aangewezen om te starten. Het is nu aan andere jongens om het te proberen, net zoals in de Vuelta van vorig jaar", zegt Sergeant. 

Armée net als in de Vuelta

Wie maakt er bij Lotto Fix All nog een kans op ritwinst? "Bij onze ploeg denk ik aan Sander Armée. Die heeft zich toegelegd op die laatste week. Het moeilijkste voor hem is in die vlucht geraken, daarna heeft hij de conditie om zeker iets te kunnen doen. Vorig jaar hebben we in de Vuelta gezien wat hij kon", doelt Sergeant op de ritwinst van de Herentenaar in de Vuelta. 

Armée won vorig jaar op knappe wijze een rit in de Vuelta
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties