Trek-Segafredo wil uitpakken met toptransfer (en zo Alberto Contador doen vergeten)

Redactie
| 2 reacties
Trek-Segafredo wil uitpakken met toptransfer (en zo Alberto Contador doen vergeten)
Foto: © photonews

Bij Trek-Segafredo zijn ze na het afscheid van Alberto Contador op zoek naar een kopman voor 2019. Voor 2018 lukte het teammanager Luca Guercilena niet meer om een vervanger te strikken, maar de komende weken wil de Italiaan zwaar uitpakken op de transfermarkt.

Trek-Segafredo wil wat graag huidige roze trui Simon Yates in huis halen. Dat weet Het Nieuwsblad. Sinds het afscheid van Alberto Contador heeft de Amerikaanse ploeg waar ook Jasper Stuyven rijdt behalve Bauke Mollema geen echte klassementsman meer. 

De 25-jarige Brit zou die leegte bij Trek-Segafredo moeten opvullen. Eerder werden de namen van Geraint Thomas (Team Sky) en Richie Porte (BMC) al aan de ploeg van Guercilena gelinkt, maar Yates zou nu de topprioriteit zijn.  

Met of zonder Adam? 

Nog heel wat andere teams zouden interesse hebben in Yates, die zelf altijd graag met tweelingbroer Adam wilde rijden. Beide renners zijn na dit seizoen einde contract bij Mitchelton-Scott en het is nog maar de vraag of de Australische formatie tegen een bod van Trek-Segafredo of enkele andere grote teams kan opboksen. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties