Dylan Teuns over zijn toekomst: "BMC beseft dat de tijd begint te dringen"

Bart Ver Elst
Bart Ver Elst
| 0 reacties
Dylan Teuns over zijn toekomst: "BMC beseft dat de tijd begint te dringen"
Foto: © photonews

De tijd begint stilaan te dringen voor BMC. De continuïteit van de ploeg is nog steeds niet verzekerd, terwijl teammanager Jim Ochowicz al uitstel aan zijn renners heeft gevraagd. Ook onze landgenoot Dylan Teuns moet aan zijn toekomst beginnen denken.

De afgelopen weken waren er berichten dat er een akkoord was met Deloitte, al is er nog steeds niets officieel uit de bus gekomen. "We zijn op de hoogte dat er nog niets concreet is", vertelt Teuns bij Wielerkrant.be. "Volgens de ploegleiding is er nog niks."

Teuns zijn contract loopt net als bij de andere BMC-renners na dit seizoen af. "Op dit moment moet je natuurlijk openstaan en luisteren naar andere voorstellen", aldus de Limburger. "Enkele ploegen hebben al interesse getoond. Er is nog tijd, maar ook weer niet super veel tijd. BMC beseft dat de tijd begint te dringen voor heel wat renners."

Jammer

"Het is blijkbaar voor onze ploeg niet gemakkelijk om een nieuwe sponsor te vinden. Erg jammer, voor zo'n mooi team met heel veel jong en oud talent en een super goede structuur. Het is een jammerlijke zaak dat er geen grote sponsor geïnteresseerd is om te investeren. Dit kan opnieuw een bijzonder jammere zaak zijn voor het wielrennen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties