Ambitieuze Wout van Aert gaat op zijn strepen staan: "Heb recht op een krachtig signaal"

Kevin Vanbuggenhout
| 2 reacties
Ambitieuze Wout van Aert gaat op zijn strepen staan: "Heb recht op een krachtig signaal"

Volg Wielerkrant nu via WhatsApp!

Wout van Aert heeft ons dit jaar al enorm verwend. Logisch dus dat hij met ambitie naar de toekomst kijkt. Waar die dan precies ligt, staat nog niet vast. Van Aert hoopt dat zijn ploeg zich kan versterken, maar wacht vooralsnog op een signaal.

Een verlengd verblijf bij Veranda's Willems of een overstap naar een andere ploeg: het zijn twee opties die nog altijd op tafel liggen. "Ik denk momenteel nog hard na over mijn toekomst", geeft van Aert toe in HLN. "Mijn contract bij de ploeg loopt nog een jaar, maar anderzijds kan ik niet blind blijven voor de interesse van andere teams. Ik geef het nog even de tijd, maar ook niet te lang. Hoe sneller ik weet waar ik aan toe ben, hoe beter."

Wat de doorslag kan geven, is of Veranda's Willems bereid is om de ploeg verder uit te bouwen. "Ik verlang in eerste instantie duidelijkheid van mijn huidige ploeg. Hoe gaan ze er de komende jaren uitzien? Komt er broodnodige, aanzienlijke versterking? Ik denk dat ik wel recht heb op een krachtig signaal. Maar dat signaal kwam er tot dusver nog niet."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties