Tom Dumoulin met een pak vertrouwen naar de Tour en daar heeft hij goede reden voor

Kevin Vanbuggenhout
| 1 reacties
Tom Dumoulin met een pak vertrouwen naar de Tour en daar heeft hij goede reden voor
Foto: © photonews

Volg Wielerkrant nu via WhatsApp!

Vlak na zijn tweede plek in de Giro heette het nog dat elk goed resultaat in de Tour een mooie bonus zou zijn, maar het vertrouwen en de verwachtingen nemen nu toch toe bij Tom Dumoulin. De Nederlander van Sunweb voelt zich nog opvallend fris en gelooft volop in een goed klassement in de Tour.

Dumoulin staat er zelf een beetje van te kijken dat hij zich op de trainingsstage in de Alpen zo goed voelt. "Ik ben eigenlijk nog nooit zo fris geweest twee weken na een grote ronde. Ik ga er alles aan doen om ook in de Tour kort te eindigen", vertelt de klassementsrenner in De Telegraaf.

Op zes juni liet hij uiteindelijk weten dat hij mee gaat doen in de Ronde van Frankrijk. Al was dat altijd wel het plan. "Je weet echter nooit wat er in de Giro gebeurt. Om die reden heb ik me voorgehouden om de knoop pas echt door te hakken na die ronde."

TROTS OP GIRO

In elk geval heeft de Nederlandse tijdritspecialist geen spijt van zijn deelname in de Ronde van Italië. "Het is fijn dat ik weet dat ik mezelf weer goed heb laten zien in de Giro. Ik ben heel blij over mijn optreden in die ronde en ben er ook trots op. Dat gevoel neemt niemand me meer af."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties