? Lotto Soudal maakt met de hulp van opvallend filmpje de 8 namen voor de Tour bekend

Bart Ver Elst
Bart Ver Elst
| 4 reacties
? Lotto Soudal maakt met de hulp van opvallend filmpje de 8 namen voor de Tour bekend
Foto: © photonews

Volg Wielerkrant nu via WhatsApp!

Lotto Soudal heeft donderdag de 8 namen bekendgemaakt die op 7 juli aan de start staan van de Ronde van Frankrijk. De ploeg van Marc Sergeant deed dat via een 'whatsapp-gesprek'. André Greipel moet voor sprintzeges zorgen, Tiesj Benoot en Jelle Vanendert moeten iets in de bergen kunnen forceren.

Heel wat namen waren bij Lotto Soudal al zeker van de Tour. Zo waren de selecties van Thomas De Gendt, Tiesj Benoot, Jens Keukeleire, Jelle Vanendert en sprinter André Greipel zeker geen verrassing. Zij worden in juli op Frans grondgebied drie weken vergezeld door Jasper De Buyst, Marcel Sieberg en Tomasz Marczynski. 

Via een leuk filmpje werden de namen donderdag bevestigd. Lotto Soudal wil vooral voor ritzeges gaan met De Gendt, Greipel, Marczynski en Keukeleire. Voor Benoot zit er mogelijk een mooie eindnotering in, al liet de jonge Oost-Vlaming al weten dat hij liever een rit wil winnen. 

De selectie van Lotto Soudal voor de Tour: Tiesj Benoot, Thomas De Gendt, André Greipel, Jasper De Buyst, Marcel Sieberg, Tomasz Marczynski, Jens Keukeleire en Jelle Vanendert

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties